Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Figyelmébe ajánljuk
online nagykereskedelmi társáruházunkat:

www.4HOMES.hu

www.917.hu

Termékajánló
Termék részletek


Klímatisztító hab 500 ml - W100

Klímatisztító hab 500 ml - W100
  • Klímatisztító hab 500 ml - W100
  • Klímatisztító hab 500 ml - W100
  • Klímatisztító hab 500 ml - W100
  • Klímatisztító hab 500 ml - W100
  • Klímatisztító hab 500 ml - W100
  • Klímatisztító hab 500 ml - W100

Termék ára
(nettó: 1 724,41 Ft) BRUTTÓ: 2 190 Ft
Termék kosárba helyezése
Nincs raktáron
Cikkszám
W100
Raktárkészlet
0 db
Tömeg
560 g/db
A termék tulajdonságai

Kiváló minőségű európai gyártmány.

Tisztításra és fertőtlenítésre alkalmas, a szellőzőjáratokba fújva.

Rendkívül hatékonyan pusztítja el a gombákat és a baktériumokat, friss illatot hagyva a kezelés után.

A nyári időszakban - intenzív használat esetén - havonta érdemes elvégezni a tisztítást.

Az 500 ml-es aeroszolos flakon tartalma kb. 2-3 alkalomra elegendő. 

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Autóklímák kezelésére: Kapcsoljuk le a gépkocsi klímaberendezését. A pollenszűrőt szereljük le. A szellőzőrendszert állítsuk belső keringtetésre (a külső légbeszívást zárjuk le) és irányítsuk a szélvédőre. Kapcsoljuk ki a ventilátort. A palackot alaposan rázzuk fel, majd a kupakban található vezetéket illesszük rá a szórófejre, és a fúvócsövet vezessük be ütközésig a klímaberendezés fő levegőjárataiba. Működtessük az aeroszolt néhány másodpercig, majd a szórófejet folyamatosan lenyomva tartva lassan húzzuk ki a vezetéket, ügyelve arra, hogy a képződő hab mindenhol szétterüljön. A készítménnyel szórjuk be a klímaberendezés hűtőbordáit és a pollenszűrő helyét is. A nem kívánt helyre került habot azonnal töröljük le!

 

Kb. 20-30 perc várakozási idő után alaposan szellőztessük ki a gépjárművet, majd kapcsoljuk vissza a ventilátort. (Ezalatt ne tartózkodjunk az utastérben!)

 

Épületek klímaberendezéseihez: Feszültség mentesítsük a klímaberendezést. A készülék kezelési utasításának megfelelően a belső egység zárt, rejtett részeit bontsuk meg, a szerkezetbe épített szűrőket és részegységeket szereljük ki, az esetleges por- és kenőanyag-lerakódásokat távolítsuk el a felületükről. A palackot alaposan rázzuk fel, majd a kupakban található vezetéket illesszük rá a szórófejre, és a fúvócsövet vezessük be ütközésig a klímaberendezés levegőjárataiba. Működtessük az aeroszolt néhány másodpercig, majd a szórófejet folyamatosan lenyomva tartva lassan húzzuk ki a vezetéket, ügyelve arra, hogy a képződő hab mindenhol szétterüljön. Hasonlóképpen járjunk el a belső egység lamelláival és részegységeivel is. A nem kívánt helyre került habot azonnal töröljük le! Kb. 15-20 perc várakozási idő után szereljük össze a készüléket. A feszültség alá helyezésig és az üzembe helyezésig várjunk újabb 10 percet!

Funkciók
Gyártó
K2
Vonalkód
5906534001757
Csomagolás mérete (cm)
6,7x24x6,7