Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson * * * IDE * * *
A kényelmes, gyors és biztonságos
online fizetést
a BORGUN 
(B-Payment Zrt.)
biztosítja.
MNB azonosító szám: K8761097
 

 NIGRIN TERMÉKEK

A NIGRIN megnyerte a THEO AWARD 2018-at!


A Tuning és a VW Speed autós magazinok közös olvasói közvélemény-kutatásában a NIGRIN az első helyen áll az autóápolási termékek kategóriájában.
Mivel a TheoAwardot nem a zsűri, hanem a termékhasználók díjazták, maguk az autós és tuning rajongók döntöttek. Több ezren vettek részt az online szavazásban, és a NIGRIN-t a megtisztelő első helyezettnek nevezték ki!

A díjat a "Tuning Industry Oscar"-nak tartják.
A díjat 2010 óta adják át évente, és hamarosan a tuning színtér egyik legrangosabb díja lett. Az elmúlt évek nyertesei a Dunlop, a BBS és a Continental voltak.
A NIGRIN vezető márka lett az utóbbi években a járműkarbantartás, autóápolás területén a barkácsáruházakban, hipermarketekben, szupermarketekben, valamint a speciális szakmai üzletekben.Több mint 300 termék 15 kategóriában, a NIGRIN megoldásokat kínál a jármű ápolásának, karbantartásának és javításának minden lépésére. Különösen a festékápolás területén a NIGRIN polírozók, autósamponok és egyéb kiváló minőségű ápolószerek széles választékát kínálja.A vezető autós magazinok olvasói közvélemény-kutatásai során a NIGRIN mindig a legnépszerűbb márkák közé tartozott, az idén azonban már sikerült a top 1 helyre kerülniük, így olyan márkáknál is népszerűbbek, mint pl. a Sonax vagy a Meguiar's. 

A németországban készülő, legmodernebb alapanyagok felhasználásaval gyártott, prémium minőségű NIGRIN termékek megtekintéséhez kattintson az alábbi hivatkozásra:

NIGRIN TERMÉKEK 

 

MTg4O