Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Figyelmébe ajánljuk
online nagykereskedelmi társáruházunkat:

www.4HOMES.hu

Összehasonlítás
Termék részletek


Festék spray DECO BLIK 400 ml RAL 3017 rozé

Festék spray DECO BLIK 400 ml RAL 3017 rozé
  • Festék spray DECO BLIK 400 ml RAL 3017 rozé

Termék ára
(nettó: 1 094,49 Ft) BRUTTÓ: 1 390 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
ZOL2811
Raktárkészlet
10 db
Tömeg
410 g/db
Rövid leírás a termékről
Univerzális, gyorsan száradó, oldószeres festék spray. Használható belső és külső felületeken. Tökéletesen takarja a fém, az üveg, a műanyag és fa felületeket. A színek megfelelnek a RAL színskálának.
A színskálában megtekinthető színek tájékoztató jellegűek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kijelzőn megjelenő színek a különböző egyedi színbeállítások miatt eltérőek lehetnek!
A termék tulajdonságai
Használati útmutató

A hőmérséklet legyen a teljes száradás idejéig 5 ℃ fölött, mivel ezalatt a sprayfestékben lévő gázok természete megváltozik, a festék nem köt. A festésre a 20 ℃ körüli hőmérséklet a legideálisabb. Kerüljük a tűző napsütést és a nagy páratartalmat is. Szélcsendes időben szabadtéren, vagy jól szellőző - de huzatmentes - zárt helyiségben dolgozzunk.
A közeli felületeket, tárgyakat érdemes maszkolni, takarni.

A festendő felület mindig legyen tiszta, száraz, zsír és pormentes, a megfelelő tapadás érdekében.

Használat előtt a festéket alaposan rázzuk fel, hogy a pigmentek eloszlása egyenletes legyen. A kannában lévő kis fém golyók segítik a festék egyenletes elkeverését. Hosszabb munka során festés közben a fújások között is rázzuk fel időnként.

Kb. 20 cm távolságból fújjuk a festéket jobbról balra, majd felülről lefelé.
Lengő mozdulatokkal dolgozzunk, úgy, hogy a festést soha ne a festendő tárgyon hagyjuk abba.

Inkább több vékony réteget vigyünk fel a flakonon lévő újrafesthetőségi időt betartva, másképp a festék megfolyhat és ennek javítása (száradás, csiszolás, újrafestés) hosszadalmas lehet.

Az egyenetlen felületű tárgyaknál érdemes a különböző rétegeket más és más szögből fújni, hogy mindenhol szépen egyenletesen fedjen. A feltüntetett száradási időt mindig tartsuk be!

A festés végeztével – hogy ne száradjon be a festék – fejjel lefelé tartva a flakont néhány kis fújással ürítsük ki a szórófejet, így nem lesz vele gond a következő használat során.

FIGYELEM!
Szájmaszk, kesztyű, védőszemüveg használata javasolt!
Funkciók
Gyártó
DECO BLIK

Letölthető RAL színskála (pdf):