Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson * * * IDE * * *

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
 
A kényelmes és biztonságos online fizetést a
Barion Payment Zrt.
biztosítja,
MNB engedély száma:
H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

           

 

 

 


ÚTMUTATÓ » VISSZAIGAZOLÁS
VISSZAIGAZOLÁS

 

Miután a megrendelés véglegesítésre került, ennek automatikus visszaigazolása néhány percen belül megjelenik a postafiókjában. Természetesen arra az e-mail címre kerül küldésre, amelyet a regisztrációkor, illetve a megrendeléskor is megadott. A visszaigazolás tételesen és pontosan tartalmazza a megrendelt tételek megnevezését, mennyiségét, nettó egységárát, az ÁFA mértékét, a szállítás díját (ha van), a fizetési módot, illetve a fizetendő végösszeget. Amennyiben maximum 30 perc elteltével sem kapja meg a visszaigazolást, keresse a levelezőkliens spam (szemét, trash stb.) mappájában.

 

Amennyiben az ellenőrzést követően bármilyen eltérést tapasztal, akár a megrendeléssel, akár az adatokkal kapcsolatban, haladéktalanul jelezze az alábbi elérhetőségeken: info@4cars.hu; +3670-509-6492. A gyorsabb ügyintézés érdekében hivatkozzon a megrendelés számára. A megrendelés módosítására a számla kiállításig van lehetőség. 

 

A visszaigazolás megtekinthető a webáruházban is (a belépést követően), a felhasználói felület Megrendelések menüjében:

 

A Számla alatt található PDF ikonra kattintva nyitható meg a dokumnetum.

 

 

       

      FIZETÉSI MÓDOK         SZÁLLÍTÁS

NDBmMWV