Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson * * * IDE * * *
A kényelmes, gyors és biztonságos
online fizetést
a BORGUN 
(B-Payment Zrt.)
biztosítja.
MNB azonosító szám: K8761097
 

 


ÜZLETI FELTÉTELEK
ÜZLETI FELTÉTELEK

 

Megrendelés és vásárlás előtt tájékozódjon körültekintően a feltételekről!

A 4CARS.hu webshop oldalain egyéni vásárlók, fogyasztók, regisztráció nélkül is vásárolhatnak. 

A kereskedelmi tevékenység dropshipment (dropshipping) rendszerben működik, E-kereskedelem formájában.

Magyarországi telephellyel nem rendelkezünk!

Ennek megfelelően, a megrendelt termékek a 4CARS s.r.o. szlovákiai központjából kerülnek kiszállításra, közvetlenül a megrendelőhöz.

Magyarországi viszonteladó partereink is örömmel állnak rendelkezésükre: PARTNEREK

Megrendelését bármely EU-tagállamba teljesítjük! 

 

Regisztráció

Fogyasztók részére a regisztráció nem kötelező a vásárláshoz!

A regisztráció előnyei: automatikus törzsvásárlói kedvezmény aktiválása, amely a 2. vásárláskor lép életbe. Innentől kezdve minden vásárlásra, korlátozás és megkötés nélkül érvényes. Mértéke 5%, amely valamennyi termékre vonatkozik. A kedvezmény a szállítási díjakra nem vonatkozik!

Viszonteladók számára a regisztráció elengedhetetlen feltétele az üzleti kapcsolatnak.

Kedvezményre nemcsak viszonteladó forgalmazóként, kereskedőként van lehetőség. Szervizek, flottakezelők, egyesület, szervezetek, illetve egyéb tevékenység esetén is nyitott a vásárlás lehetősége.

A regisztráció folyamata automatikus, azonban a viszonteladói kedvezmények utólagosan kerülnek beállításra!

Feltétlenül olyan elektronikus elérhetőséget adjon meg (e-mail cím), ahol minden értesítést (visszaigazolás, díjbekérő, számla stb.) folyamatosan fogadni tud!

 

Árak

A feltüntetett árak minden esetben bruttó, forintban megadott, fizetendő árak! Természetesen a nettó árak is megjelenítésre kerülnek.

Az árak tartalmazzák az érvényben lévő jogszabályok szerint megállapított környezetvédelmi termékdíjakat. Ennek feltüntetése és részletes összesítése – a törvény szerinti kötelezettségeknek megfelelően – minden kiállított számlán feltüntetésre kerül.

A forgalmazott termékek árai a devizaárfolyam függvényében módosulhatnak, amiket a gyártó és a forgalmazó előzetes értesítés nélkül megváltoztathat!

Külföldre történő megrendelés esetén az árak a szállítási (teljesítési) címtől függően euróban (EUR) kerülnek megállapításra, a helyi ÁFA szabályoknak megfelelően.

 

Megrendelés, vásárlás

Fogyasztók részére regisztráció nélkül is van lehetőség vásárlásra. (Ebben az esetben az esetleges időszakos kedvezmények, akciós árak nem kerülnek érvényesítésre!)

A megrendelésnek minimális értékhatára nincs.

A KOSÁR tartalma akkor is rögzítésre kerül, ha a megrendelést több ütemben szeretné összeállítani, így bármikor félbehagyható, illetve folytatható, 14 napon belül.

A belépést követően – 20 perc tétlenség után – a webáruház automatikusan kilépteti a felhasználót, így újbóli bejelentkezés szükséges.

A megrendelésről minden esetben elektronikus visszaigazolás kerül küldésre (e-mail, pdf), a megadott e-mail címre. Amennyiben 20 percen belül nem kapja meg, nézze meg, hogy nem került-e a spam (szemét, trash) mappába, illetve a 4cars.hu címről érkező leveleket engedélyezze.

 

Szállítás

Magyarország területén belül

A megrendelés véglegesítését követően, maximum 3-7 munkanapon belül szállításra kerülnek a termékek. 

A szállítás a megrendelő által megadott címre történik, közvetlenül a gyártó központjából, nemzetközi futárszolgálattal.

A szállítási díjak a megrendelt termékek tömegétől függően kerülnek megállapításra, amelyet a rendszer automatikusan számol a megrendelés teljes folyamata alatt. Részletes tájékoztató a SZÁLLÍTÁS menüpontban megtekinthető.

A megrendelését mielőbb vegye át tételesen, amennyiben bármilyen eltérést, hiányosságot tapasztal, haladéktalanul jelezze az ügyfélszolgálat felé: info@4cars.hu vagy +3670-509-6492

 

Nemzetközi szállítás a következő országokba lehetséges: 

Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Málta, Norvégia, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovénia.

A szállítási díjak euróban (EUR) fizetendők, a szállítási címtől függően kerülnek egyedi megállapításra. 

 

Fizetési módok

Utánvétes fizetési módra nincs lehetőség!

Mivel nemzetközi szállítást veszünk igénybe, amely nemcsak egy szolgáltatót jelent, ezt a fizetési módot nem tudjuk biztosítani. Amennyiben ezt a megoldást részesítené előnyben, forduljon bizalommal viszonteladó partnereinkhez! PARTNEREK

 

Bankkártyás - BORGUN

Webáruházunk részére a Borgun (B-Payment Zrt.) biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Borgun fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Borgun által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.

Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

 

PayPal

Amennyiben rendelkezik PayPal fiókkal, választhatja ezt az elektronikus fizetési megoldást. A PayPal fizetőkapujának használata esetén választhat, hogy a PayPal fiókba való bejelentkezés után fizet, vagy egyszerűen megadja a bankkártya adatait a fizetéshez. Ha még nincs PayPal fiókja, akkor a tranzakció véglegesítése előtt - igény szerint - akár készíthet egyet. A bankkártya adatok mellett szükség van a nevünk, telefonszámunk és számlázási címünk megadására is. A tranzakciót az “Agree & Pay” gombra kattintva tudjuk elindítani. 

A szolgáltatást az Európai Gazdasági Térségben regisztrált felhasználóink számára a PayPal (Europe) S.à r.l.et Cie, S.C.A. (R.C.S. Luxembourg B 118 349) („PayPal”) vállalat biztosítja. A PayPal elérhetőségével kapcsolatos további információkért tekintse meg ezt az oldalt, amelyen megtalálja az ügyfélszolgálat elérhetőségét.  

 

Banki átutalás, díjbekérő (proforma) számla alapján.

A proforma számla a megrendelt termékek összekészítését követően kerül küldésre, elektronikus formátumban (e-mail, pdf). A számlán feltüntetett fizetendő összeg beérkezését követően kerül szállításra a megrendelés, amelyre a következő munkanap van lehetőség. Kizárólag a hivatalos Díjbekérő számla megérkezését követően indítson banki átutalást!

Amennyiben a számlán feltüntetett fizetési határidőn belül nem történik meg a kiegyenlítés, a megrendelést – előzetes értesítés nélkül – töröljük. Több ízben előforduló olyan megrendelés leadása esetén, amely a megrendelő hibájából nem kerül véglegesítésre, a partner regisztrációját – előzetes értesítés nélkül – megszüntetjük. Ismételt regisztráció ezt követően nem lehetséges!

Külföldre történő megrendelés esetén – jelenleg – kizárólag a banki előre utalás választható. Mivel a webáruházban feltüntetett árak Magyarországra érvényesek, így a megrendelést követően a Díjbekérő számla a szállítási (teljesítési) címnek megfelelő ÁFA tartalommal és euróban (EUR) kerül kiállításra!

 

Utólagos banki átutalás - kizárólag viszonteladók részére.

Ennek a fizetés módnak az alkalmazásáról hosszabb távú együttműködést követően kerülhet sor.

Az átutalás ideje ebben az esetben 15 nap.

 

Késedelmes fizetés

A késedelmi kamat mértéke naptári félévenként változik, és az előző félév utolsó napján érvényes jegybanki alapkamattal egyezik meg. Gazdálkodó szervezetek között a késedelmi kamat mértéke a jegybanki alapkamat plusz 7%. Ez a következő számlán kerül kiszámlázásra. Amennyiben 30 napon belül nem történik újabb megrendelés, a késedelmi kamat külön kerül kiállításra.

Amennyiben a számlán feltüntetett fizetési határidőn belül nem történik meg a kiegyenlítés, addig újabb megrendelésre nincs lehetőség! A fizetési emlékeztető, a fizetési felszólítás, a fizetési meghagyás, illetve ennek végrehajtása gyorsított eljárás keretében történik, hivatalosan szerződött partner közreműködésével.

 

Garancia, jótállás, szavatosság

Kérjük viszonteladó partnereinket, hogy a Magyarországon érvényes jogszabályok szerinti előírásokat maradéktalanul tartsák be!

4CARS s.r.o. ennek megfelelően igyekszik megadni részükre minden támogatást, segítségnyújtást. A hibás termékek  jóváírásra vagy cserére kerülnek, értékhatártól függetlenül! Lehetőség szerint több hibás termék kerüljön egyidejűleg visszaküldésre előkészítve (1 karton, max. 30 kg). A futárszolgálat nem visszáruként hozza el a csomagot, külön igényelt csomagfelvétel történik. Ebben az esetben előre kell egyeztetni a csomag méretét és tömegét. A csomagok önként indított futárral is feladhatók, a hibás termékek visszaszállítása alkalmával a feladót (viszonteladó partnert) természetesen semmilyen költség nem terheli!

A visszaküldött termékek megérkezését követően kerülhet sor a cserére vagy a jóváírásra.

A kötelező (12 hónapos) jótállás valamennyi akkumulátortöltőre érvényes. Magyarországi szervizelésre, javításra nincs lehetőség, meghibásodott termék esetén cserére, illetve a vételár visszafizetésére van lehetőség.

Mivel a többi termék nem tartozik a 10 000.- ft fölötti, tartós fogyasztási cikkek körébe, így ezekre a szavatosság szabályai érvényesek.

Fentieken kívül az Üzleti Feltételek alapjait a Polgári Törvénykönyv aktuális jogszabályai határozzák meg.

 

EKÁER

Elektronikus Közútiáruforgalom-ellenőrző Rendszer

A 4CARS S.R.O. kockázatos és jövedéki termékeket nem forgalmaz. 

A szállítás postai szolgáltatásként, illetve gyűjtőfuvar keretében történik.

  1. március 1-jétőlhatályban lévő mentességi szabály.
  2. g) ugyanazon feladótól ugyanazon címzett részére ugyanazon útdíjköteles gépjárművel egy fuvarozás keretében szállítandó nem kockázatos termékek, ha azok együttes bruttó tömege a 2500 kg-ot és azok együttes adó nélküli értéke az 5 millió forintot nem haladja meg,

Amennyiben a megrendelés tömege, és/vagy értéke meghaladja a szabályzatban előírtakat, a megrendelőnek bejelentkezési kötelezettsége keletkezik! Az ehhez szükséges adatokat természetesen külön kérés nélkül is rendelkezésre bocsátjuk!

 

KÖRNYEZETVÉDELMI TERMÉKDÍJ

A vállalkozás keretében folytatott képviselet garantálja, hogy a Magyarországon forgalmazásba kerülő termékekkel kapcsolatos környezetvédelmi termékdíj ügyintézésnek - a törvényes rendelkezések alapján - maradéktalanul eleget tesz! Ennek megfelelően, a termékdíj nem kerül a viszonteladók felé áthárításra! Az ügyintézést teljes egészében hivatalosan szerződött partner végzi, így viszonteladóink számára megnyugtató módon garantáljuk a megfelelő hátteret.

 

Utolsó módosítás: 2019.01.09.

 

4CARS.HU - Üzleti Feltételek

(az alábbi ikonra kattintva letölthető, ~129 kilobyte)

 

NjFjOD