Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson * * * IDE * * *

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
 
A kényelmes és biztonságos online fizetést a
Barion Payment Zrt.
biztosítja,
MNB engedély száma:
H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

           

 

 

 


ÜZLETI FELTÉTELEK
ÜZLETI FELTÉTELEK

Megrendelés és vásárlás előtt tájékozódjon körültekintően a feltételekről!

 

A 4CARS.hu webshop oldalain egyéni vásárlók, fogyasztók, regisztráció nélkül is vásárolhatnak. 

A kereskedelmi tevékenység dropshipment (dropshipping) rendszerben működik, E-kereskedelem formájában.

Magyarországi telephellyel nem rendelkezünk!

Ennek megfelelően, a megrendelt termékek a 4CARS s.r.o. szlovákiai központjából kerülnek kiszállításra, közvetlenül a megrendelőhöz.
Magyarországi viszonteladó partereink is örömmel állnak rendelkezésükre: PARTNEREK

 

Regisztráció

Fogyasztók részére a regisztráció nem kötelező a vásárláshoz!

A regisztráció előnyei: automatikus törzsvásárlói kedvezmény aktiválása, amely a 2. vásárláskor lép életebe. Innentől kezdve minden vásárlásra, korlátozás és megkötés nélkül érvényes. Mértéke 5%, amely valamennyi termékre vonatkozik. A kedvezmény a szállítási díjakat nem érinti.

Viszonteladók számára a regisztráció elengedhetetlen feltétele az üzleti kapcsolatnak.

Kedvezményre nemcsak viszonteladó forgalmazóként, kereskedőként van lehetőség. Szervizek, flottakezelők, egyesület, szervezetek, illetve egyéb tevékenység esetén is nyitott a vásárlás lehetősége.

A regisztráció folyamata automatikus, azonban a viszonteladói kedvezmények utólagosan kerülnek beállításra!

Feltétlenül olyan elektronikus elérhetőséget adjon meg (e-mail cím), ahol minden értesítést (visszaigazolás, díjbekérő, számla stb.) folyamatosan fogadni tud!

 

Árak

A feltüntetett árak minden esetben bruttó, forintban megadott, fizetendő árak! Természetesen a nettó árak is megjelenítésre kerülnek.

Az árak tartalmazzák az érvényben lévő jogszabályok szerint megállapított környezetvédelmi termékdíjakat. Ennek feltüntetése és részletes összesítése – a törvény szerinti kötelezettségeknek megfelelően – minden kiállított számlán feltüntetésre kerül.

A forgalmazott termékek árai a devizaárfolyam függvényében módosulhatnak, amiket a gyártó és a forgalmazó előzetes értesítés nélkül megváltoztathat!

 

Megrendelés, vásárlás

Fogyasztók részére regisztráció nélkül is van lehetőség vásárlásra. (Ebben az esetben az esetleges időszakos kedvezmények, akciós árak nem kerülnek érvényesítésre!)

A megrendelésnek minimális értékhatára nincs.

A KOSÁR tartalma akkor is rögzítésre kerül, ha a megrendelést több ütemben szeretné összeállítani, így bármikor félbehagyható, illetve folytatható, 14 napon belül.

A belépést követően – 20 perc tétlenség után – a webáruház automatikusan kilépteti a felhasználót, így újbóli bejelentkezés szükséges.

A megrendelésről minden esetben elektronikus visszaigazolás kerül küldésre (e-mail, pdf), a megadott e-mail címre. Amennyiben 20 percen belül nem kapja meg, nézze meg, hogy nem került-e a spam (szemét, trash) mappába, illetve a 4cars.hu címről érkező leveleket engedélyezze.

 

Szállítás

A megrendelés véglegesítését követően, maximum 3-7 munkanapon belül szállításra kerülnek a termékek. 

A szállítás a megrendelő által megadott címre történik, közvetlenül a gyártó központjából, nemzetközi futárszolgálattal.

A szállítási díjak a megrendelt termékek tömegétől függően kerülnek megállapításra, amelyet a rendszer automatikusan számol a megrendelés teljes folyamata alatt. Részletes tájékoztató a SZÁLLÍTÁS menüpontban megtekinthető.

A megrendelését mielőbb vegye át tételesen, amennyiben bármilyen eltérést, hiányosságot tapasztal, haladéktalanul jelezze az ügyfélszolgálat felé: info@4cars.hu vagy +3670-509-6492

 

Fizetési módok

Bankkártyás - BARION
 
Barion fizetés működik közvetlen bankkártyáról, regisztráció és előzetes feltöltés nélkül is!
A vásárlás - a Barion fizetési mód esetén - mentes a rejtett és a burkolt költségektől!
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

 

Banki átutalás, díjbekérő (proforma) számla alapján.

A proforma számla a megrendelt termékek összekészítését követően kerül küldésre, elektronikus formátumban (e-mail, pdf). A számlán feltüntetett fizetendő összeg beérkezését követően kerül szállításra a megrendelés, amelyre a következő munkanap van lehetőség. Kizárólag a hivatalos Díjbekérő számla megérkezését követően indítson banki átutalást!

Amennyiben a számlán feltüntetett fizetési határidőn belül nem történik meg a kiegyenlítés, a megrendelést – előzetes értesítés nélkül – töröljük. Több ízben előforduló olyan megrendelés leadása esetén, amely a megrendelő hibájából nem kerül véglegesítésre, a partner regisztrációját – előzetes értesítés nélkül – megszüntetjük. Ismételt regisztráció ezt követően nem lehetséges!

 

Utólagos banki átutalás - kizárólag viszonteladók részére.

Ennek a fizetés módnak az alkalmazásáról hosszabb távú együttműködést követően kerülhet sor.

Az átutalás ideje ebben az esetben 15 nap.

Késedelmes fizetés

A késedelmi kamat mértéke naptári félévenként változik, és az előző félév utolsó napján érvényes jegybanki alapkamattal egyezik meg. Gazdálkodó szervezetek között a késedelmi kamat mértéke a jegybanki alapkamat plusz 7%. Ez a következő számlán kerül kiszámlázásra. Amennyiben 30 napon belül nem történik újabb megrendelés, a késedelmi kamat külön kerül kiállításra.

Amennyiben a számlán feltüntetett fizetési határidőn belül nem történik meg a kiegyenlítés, addig újabb megrendelésre nincs lehetőség! A fizetési emlékeztető, a fizetési felszólítás, a fizetési meghagyás, illetve ennek végrehajtása gyorsított eljárás keretében történik, hivatalosan szerződött partner közreműködésével.

 

Garancia, jótállás, szavatosság

Kérjük, hogy a Magyarországon érvényes jogszabályok szerinti előírásokat maradéktalanul tartsa be!

A 4CARS s.r.o. ennek megfelelően igyekszik megadni és biztosítani minden támogatást, segítségnyújtást. A hibás termékek minden esetben jóváírásra kerülnek, értékhatártól függetlenül! Lehetőség szerint, több hibás termék kerüljön egyidejűleg visszaküldésre előkészítve (1 karton, max. 30 kg). A futárszolgálat vagy a következő megrendelés kiszállítása alkalmával veszi át visszáruként, vagy – amennyiben a következő megrendelés csak hosszabb idő után lenne esedékes – külön csomagfelvételt kérünk. A hibás termékek visszaszállítása alkalmával a feladót (viszonteladó partnert) természetesen semmilyen költség nem terheli!

A kötelező (12 hónapos) jótállás valamennyi akkumulátortöltőre érvényes. Magyarországi szervizelésre, javításra nincs lehetőség, meghibásodott termék esetén cserére, illetve a vételár visszafizetésére van lehetőség.

Mivel a többi termék nem tartozik a 10 000.- ft fölötti, tartós fogyasztási cikkek körébe, így ezekre a szavatosság szabályai érvényesek.


Fentieken kívül az Üzleti Feltételek alapjait a Polgári Törvénykönyv aktuális jogszabályai határozzák meg.


 

EKÁER

A 4CARS S.R.O. kockázatos és jövedéki termékeket nem forgalmaz. 

A szállítás postai szolgáltatásként, illetve gyűjtőfuvar keretében történik.

2015. március 1-jétől hatályban lévő mentességi szabály.

g) ugyanazon feladótól ugyanazon címzett részére  ugyanazon útdíjköteles gépjárművel egy fuvarozás keretében szállítandó nem kockázatos termékek, ha azok együttes bruttó tömege a 2500 kg-ot és azok együttes adó nélküli értéke az 5 millió forintot nem haladja meg,

Amennyiben a megrendelés tömege, és/vagy értéke meghaladja a szabályzatban előírtakat, a megrendelőnek bejelentkezési kötelezettsége keletkezik! Az ehhez szükséges adatokat természetesen külön kérés nélkül is rendelkezésre bocsátjuk!

 


KÖRNYEZETVÉDELMI TERMÉKDÍJ

A vállalkozás keretében folytatott képviselet garantálja, hogy a Magyarországon forgalmazásba kerülő termékekkel kapcsolatos környezetvédelmi termékdíj ügyintézésnek - a törvényes rendelkezések alapján - maradéktalanul eleget tesz! Ennek megfelelően, a termékdíj nem kerül a viszonteladók felé áthárításra! Az ügyintézést teljes egészében hivatalosan szerződött partner végzi, így viszonteladóink számára megnyugtató módon garantáljuk a megfelelő hátteret.

 

4CARS.HU - Üzleti Feltételek

(az alábbi ikonra kattintva letölthető, ~97 kilobyte)

 

NzY0MDM5Y