Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson * * * IDE * * *

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
 
A kényelmes és biztonságos online fizetést a
Barion Payment Zrt.
biztosítja,
MNB engedély száma:
H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

           

 

 

 


ÚTMUTATÓ » RAKTÁRKÉSZLET
RAKTÁRKÉSZLET

Minden termék adatlapján feltüntetésre kerül a készleten lévő mennyiség, például:

Raktáron: 478 db

Amennyiben a készlet meghaladó mennyiséget rendelne, a rendszer figyelmezteti, hogy jelenleg a kért mennyiség nem áll rendelkezésre, így a darabszám csökkentésére lesz szükség.

A webshop napi egy alkalommal csatlakozik a gyártó központi raktárának szerveréhez, ahonnan automatikusan frissíti az aznapi készletmódosításokat. Mivel a központon kívül több országban is párhuzamosan zajlik az értékesítés, így a reggeli induláskor a látható mennyiségek pontosak. Napközben azonban, a folyamatosan beérkező megrendelések teljesítése alkalmával már eltérések tapasztalhatók, így esetenként előfordulhat, hogy egy újabb beérkező megrendeléskor nem lesz esetleg elegendő mennyiség. Ennek megfelelően - az üzletszabályzatban foglaltak szerint - a rendelés véglegesítéséről szóló e-mail jelenti a rendelés elfogadását, az automatikus visszaigazolás csak a beérkezést jelzi. Amennyiben a kért mennyiségek nem állnak rendelkezésre, illetve kevesebb szállítható, a megrendelés véglegesítése előtt minden alkalommal külön egyeztetés történik a megrendelővel.

0 db esetén a termék nem rendelhető.

Készlethiány esetén aktiválható a TERMÉKFIGYELŐ funkció, amely valamennyi termék részletes adatlapján megtalálható.

Adott termék Készlet-figyelésének aktiválása esetén, a termék beérkezésekor automatikus értesítést küld a rendszer.

 

 

 

YjVjNmM