Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson * * * IDE * * *

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
 
A kényelmes és biztonságos online fizetést a
Barion Payment Zrt.
biztosítja,
MNB engedély száma:
H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

           

 

 

 


ÚTMUTATÓ » KERESÉS
KERESÉS

 

A weboldal keresőjének érzékenysége folyamatosan optimalizált, így az új termékekre irányuló keresés is rendkívül rövid időt igényel, tovább igen hatékony szűrést eredményez.

Keresési kategóriák: Keresés az áruk között (alapbeállítás)

A lehetséges keresési feltételek: cikkszám, terméknév, szótöredék.

A kereséshez nem szükséges a termék teljes és pontos megnevezését ismerni, illetve beírni.

Például: az Ablaktörlő beírásával minden ablaktörlő szűrésre kerül, ugyanakkor ékezet nélkül is ugyanaz az eredmény érhető el, tehát az elgépelt ékezet (a-á, ö-ő, o-ó) sem okoz problémát, nem kell újraismételni a fölösleges kereséseket.

 

Szótöredék beírásával is hatékony találat érhető el (pl. ablak, abl), ennek megfelelően azonban nyilván több termék fog megjelenni.

Ismert cikkszám alapján könnyű és gyors a keresés, ebben az esetben csak a pontos cikkszámmal rendelkező termék kerül kiválasztásra.

 

Keresés a cikkek között.

A cikkek olyan szöveges anyagokra vonatkoznak, amelyek a weboldalon vannk elhelyezve.

 

 

       

     BÖNGÉSZÉS        MEGRENDELÉS

YjcyYW