Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson * * * IDE * * *
A kényelmes, gyors és biztonságos
online fizetést
a BORGUN 
(B-Payment Zrt.)
biztosítja.
MNB azonosító szám: K8761097
 

 


ÚTMUTATÓ » FIZETÉSI MÓDOK
FIZETÉSI MÓDOK

Banki átutalás, díjbekérő (proforma) számla alapján

A proforma számla a megrendelt termékek összekészítését követően kerül küldésre, elektronikus formátumban (e-mail, pdf). A számlán feltüntetett fizetendő összeg beérkezése után kerül szállításra a megrendelés, amelyre a következő munkanap van lehetőség. 

Amennyiben a számlán feltüntetett fizetési határidőn belül nem történik meg a kiegyenlítés, a megrendelést – előzetes értesítés nélkül – töröljük. Több ízben előforduló olyan megrendelés leadása esetén, amely a megrendelő hibájából nem kerül véglegesítésre, a partner regisztrációját – előzetes értesítés nélkül – megszüntetjük. Ismételt regisztráció ezt követően nem lehetséges!

 

Banki átutalás - utólagos (viszonteladók részére)

Ez a fizetési mód kizárólag folyamatos és rendszeres viszonteladói üzleti kapcsolat esetén adható, 15 napos fizetési határidővel.

 

BORGUN (B-Payment) - bankkártyás

Borgun hf. (székhely: Ármúli 30, 108 Reykjavík, Izland; az Izlandi Pénzügyi Felügyelet által engedélyezett és az Európai Parlament és a Tanács 2007/64/EK irányelv 4. cikkének (3) bekezdése szerinti pénzügyi szolgáltatások határon átnyúló szolgáltatásként, Magyarországon történő nyújtására vonatkozóan a Magyar Nemzeti Bank által nyilvántartásba vett pénzügyi intézmény, MNB azonosító szám: K8761097).
 
A tranzakció Önnek, vásárlónak INGYENES, a szolgáltatásért a webáruház fizet. A kártyája adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem lesznek rögzítve, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét.
Webáruházunk részére a Borgun magyarországi képviselete, a B-Payment Zrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Borgun fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Borgun által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, nem a webáruház oldalán!
Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet!
 
A vásárlás végletese előtt készítse elő kártyáját. A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:
Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye (CVV2, vagy CVC2). Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:
MasterCard (dombornyomott)
Visa (dombornyomott)
Electron (nem dombornyomott). Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! 
Maestro A Borgun internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is a Borgun fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.
 
Az eredményes fizetésről az Ön által megadott e-mail címre hamarosan megérkezik a BORGUN rendszeréből, automatikusan küldött, hivatalos Fizetési elismervény (a mellékletben pdf formátumban is megtalálható). Amennyiben ez - helyesen megadott e-mail cím esetén - 5-10 percen belül sem történik meg, nézze meg a levelező fiókja SPAM mappájában, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot: info@4cars.hu 

 

Amennyiben rendelkezik PayPal fiókkal, választhatja ezt az elektronikus fizetési megoldást.

Ismertető a PayPal rendszereről, magyar nyelven: https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/personal

A szolgáltatást az Európai Gazdasági Térségben regisztrált felhasználóink számára a PayPal (Europe) S.à r.l.et Cie, S.C.A. (R.C.S. Luxembourg B 118 349) („PayPal”) vállalat biztosítja. A PayPal elérhetőségével kapcsolatos további információkért tekintse meg ezt az oldalt, amelyen megtalálja az ügyfélszolgálat elérhetőségét.  

 

Utánvétes vagy utólagos bankkártyás fizetési módra nincs lehetőség!

Ennek okai: a szállítás a külföldi központ raktárából történik - a hivatalos magyaroszági képviselet közreműködésével-, amelyhez nemzetközi szállítást veszünk igénybe. Így nincs lehetőségünk utólagos pénzkezelési megoldásokra.

Amennyiben az utánvétes fizetési módot venné igénybe, kérjük, hogy forduljon bizalommal magyarországi viszonteladó partnereinkehez!
Kattintson az alábbi hivatkozásra (új ablakban nyílik meg):

 

 

       

                                                     KOSÁR        VISSZAIGAZOLÁS

YTA5Mz