Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson * * * IDE * * *

   A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a
Barion Payment Zrt.
biztosítja,
MNB engedély száma:
H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

           

 

 

 


ÚTMUTATÓ » FIZETÉSI MÓDOK
FIZETÉSI MÓDOK

Banki átutalás, díjbekérő (proforma) számla alapján

A proforma számla a megrendelt termékek összekészítését követően kerül küldésre, elektronikus formátumban (e-mail, pdf). A számlán feltüntetett fizetendő összeg beérkezése után kerül szállításra a megrendelés, amelyre a következő munkanap van lehetőség. 

Amennyiben a számlán feltüntetett fizetési határidőn belül nem történik meg a kiegyenlítés, a megrendelést – előzetes értesítés nélkül – töröljük. Több ízben előforduló olyan megrendelés leadása esetén, amely a megrendelő hibájából nem kerül véglegesítésre, a partner regisztrációját – előzetes értesítés nélkül – megszüntetjük. Ismételt regisztráció ezt követően nem lehetséges!

 

Banki átutalás - utólagos (viszonteladók részére)

Ez a fizetési mód kizárólag folyamatos és rendszeres viszonteladói üzleti kapcsolat esetén adható, 15 napos fizetési határidővel.

 

Barion - bankkártyás

 
 
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el!
 
A Barion fizetés működik közvetlen bankkártyáról, regisztráció és előzetes feltöltés nélkül is!
A vásárlás - a Barion fizetési mód esetén - mentes a rejtett és a burkolt költségektől!
 
Regisztráció esetén, akár több bankkártya is rögzíthető a Barion tárcában, így soha többé nem kell adatokat megadnia fizetéskor. A Barion tárca készpénzzel vagy átutalással is feltölthető, így az is fizethet, akinek nincs bankkártyája, vagy fél azt online használni. A Barion regisztráció számos további előnnyel is jár, érdemes tájékozódni: www.barion.com

Részletek és további tudnivalók: Barion FAQ 

 

PayPal

A PayPal fizetőkapujának használata esetén választhatunk, hogy a PayPal fiókunkba való bejelentkezés után fizetünk, vagy egyszerűen megadjuk a bankkártya adatait a fizetéshez. Ha még nincs PayPal fiókunk, akkor a tranzakció véglegesítése előtt - igény szerint - akár készíthetünk egyet. A bankkártya adatok mellett szükség van a nevünk, telefonszámunk és számlázási címünk megadására is. A tranzakciót az “Agree & Pay” gombra kattintva tudjuk elindítani. 

 

 

 

 

       

                                                     KOSÁR        VISSZAIGAZOLÁS

MjVmMDJ