Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Figyelmébe ajánljuk
online nagykereskedelmi társáruházunkat:

www.4HOMES.hu

Összehasonlítás
Termék részletek


Nyestriasztó 500 ml CARLSON

Nyestriasztó 500 ml CARLSON
  • Nyestriasztó 500 ml CARLSON
  • Nyestriasztó 500 ml CARLSON
  • Nyestriasztó 500 ml CARLSON

Termék ára
(nettó: 1 598,43 Ft) BRUTTÓ: 2 030 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
C33505
Raktárkészlet
30 db
Tömeg
560 g/db
A termék tulajdonságai

Kiváló minőségű európai gyártmány.

 

A jármű elektromos kábeleinek hatékony védelme a nyestek ellen. Speciális, keserű növényi kivonatokból készül, amelyek védőréteget képeznek a motortérben való alkalmazást követően. A keverék nem mérgező és emberek számára nem zavaró. A nyesteket távol tartja a járműből származó kellemetlen, keserű szag és íz. Segít megakadályozni az elektromos berendezések (kábelek, vezetékek, fékcsövek) megrágásából eredő károkat. Időjárásálló, ellenáll a gyenge savaknak és bázisoknak. Más rágcsálók ellen is hatékony, például egerek, patkányok stb. A termék rendszeres használhata nemcsak gépjárműveknél, hanem a ház körül is javasolt (garázs, padlás, pince, sufni és egyéb melléképületek) rágcsálókkal szemben az elektromos kábelek védelme érdekében.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Használat előtt rázza fel a flakont.
Permetezze a szert a kezelni kívánt felületre, hagyja rászáradni, hogy megfelelő bevonat képzödjön. Az esetlegesen csöpögő fölösleges maradékot törölje csak le! Javasolt a kerekek mögé, fölé is fújni a motortér felé, de a féktárcsákat és a fékpofákat ne permetezze! Elektromos alkatrészek és berendezések belsejébe semmiképp ne fújjon. A fújást javasolt 1-2 hetente megismételni, illetve bővíteni a környező területet, hogy a riasztás igazán kiterjedt és hatékony legyen. 

 

Ammennyiben lehet, kerülje a gyümölcs illatú szélvédőmosó folyadékok használatát, mivel ezek kifejezetten vonzók a nyestek számára! A jármű környékén található nyest ürülék is elárulja az állatok jelenlétét, ezek eltávolítása után ezt a területet is érdemes befújni.

 

A kiürült flakont helyezze szelektív hulladékgyűjtőbe.

 

Megjegyzés:
Ne használja tűző napfényben vagy forró felületen!
Csak jól szellőző helyen dolgozzon!
Védje a fagytól! 

Funkciók
Gyártó
CARLSON
Vonalkód
8591522335050