Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Ha bővebb információkat szeretne kapni a cookie-k használatáról és arról, hogyan módosíthatja a beállításokat, kattintson * * * IDE * * *
A kényelmes, gyors és biztonságos
online fizetést
a BORGUN 
(B-Payment Zrt.)
biztosítja.
MNB azonosító szám: K8761097
 

 


Kezdőlap » VÉDELEM » ÜTKÖZÉSVÉDŐ » Ütközésvédő gumicsík, öntapadós, 26x3 mm, 5 m, bliszteres


    

Ütközésvédő gumicsík, öntapadós, 26x3 mm, 5 m, bliszteres

Készleten

 

Raktáron: 125 db
Cikkszám: 90915
Csomagolás: duplabliszter
Bruttó tömeg (kg): 1
Csomagolás mérete (cm): 28,5x32x3
Gyűjtő (db/karton): 10
Vonalkód: 8586017590915
Fogyasztói ár (javasolt): 2 930 Ft
Ár (nettó) : 2 307 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
2 930 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Részletes leírás

Univerzális felhasználhatóságának köszönhetően nincs gépkocsitípushoz kötve.

Leginkább az ajtók nyitásakor bekövetkező ütközések csökkentésére alkalmas, mivel a termék felfogja a nem kívánt ütést, ezáltal megkíméli a fényezést.

Felhelyezése nem igényel szaktudást, de kézügyességet és türelmet mindenképp.

A védeni, dekorálni kívánt felületet teljes mértékben meg kell tisztítatni (por- és zsírtalanítás). Éles szerszámmal a kívánt méretre vágható, amit még a felhelyezés előtt célszerű elvégezni.

Szín: fekete
Hosszúsága: 5 m
Szélesség: 26 mm
Vastagság: 3 mm

 

FELSZERELÉSI ÚTMUTATÓ
 
A termék használata elsősorban fém felületen ajánlott. Műanyag felületen való felhasználás esetén (pl. natúr vagy színre fújt lökhárító) az öntapadós ragasztó mellett további (szilikon alapú) ragasztóanyag alkalmazása javasolt.
 • A felhelyezés előtt alaposan tisztítsa meg a felületet, maradéktalanul távolítsa el a port, a viaszt, illetve az egyéb szennyeződéseket.
 • Jelölje meg pontosan a felhasználni kívánt méretet. Ha szükséges, rajzoljon finom ceruzával egy vonalat a karosszériára.

FIGYELEM!

A méretezéskor vegye figyelembe, hogy felszerelés után az ajtók nyitását ne akadályozza a csík (legalább 1 cm-es távolság, és megfelelő szögben vágott végek javasoltak)!

 • Éles vágószerszámmal vágja mindkét végét pontos szögbe, szükség esetén csiszolja.
 • Vegye le a hátlapot, majd helyezze a csíkot a húzott vonalra. A ragasztós felület lehetőleg ne érintkezzen közben semmivel.
 • Nyomja határozottan és egyenletesen a felületre (puha kendő használata javasolt).
 • A környezeti hőmérsékletnek 15-18 °C fölött kell lennie. Javasolt forró levegő használata (hőlégfúvó, hajszárító), így tökéletes és tartós rögzítés érhető el.
 • Ne mossa az autót a következő 24 órában.

Amennyiben a későbbiekben a ragasztóanyag hatása csökken – pl. a tisztítások, az időjárási körülmények miatt –, szilikon alapú tömítő ragasztó használata javasolt (színezett vagy áttetsző).

OGFlZ