Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Figyelmébe ajánljuk
online nagykereskedelmi társáruházunkat:

www.4HOMES.hu

Összehasonlítás
Termék részletek


VINOVE FUJI exkluzív autó parfüm - family

VINOVE FUJI exkluzív autó parfüm - family
  • VINOVE FUJI exkluzív autó parfüm - family
  • VINOVE FUJI exkluzív autó parfüm - family
  • VINOVE FUJI exkluzív autó parfüm - family
  • VINOVE FUJI exkluzív autó parfüm - family
  • VINOVE FUJI exkluzív autó parfüm - family
  • VINOVE FUJI exkluzív autó parfüm - family
  • VINOVE FUJI exkluzív autó parfüm - family

Termék ára
(nettó: 3 267,72 Ft) BRUTTÓ: 4 150 Ft
Termék kosárba helyezése
Gyűjtő (db/karton)
23
Cikkszám
10084
Raktárkészlet
66 db
Tömeg
50 g/db
A termék tulajdonságai

A gépkocsi szellőzőrácsára helyezhető, exkluzív megjelenésű, egyedi tervezésű parfüm illatokkal, amelyek innovatív polimer anyaggal ötvözve kerülnek kivitelezésre.


A Fuji illata kikapcsol a mindennapi rohanásból és a zajból. Csillapítja az érzékeket, elviszi a béke és a harmónia világába. Ez egyensúlyt teremt az életedbe. Segíti a lelki gazdagságot és a belső nyugalmat. A Fuji a nyugalom illata. Kombinálja a gyógynövények és a grapefruit expresszivitását, a fűszerek és a gyantafa erejével.
Csak a lényeges dolgokra összpontosít.


Illatpiramis
Fejillat: black pepper, elemi, grapefruit
Szívillat: lavender, geranium
Alapillat: patchouli, vetiver, amber, dry wood


A VINOVE autóparfümök gyártásához a legmodernebb technikát alkalmaztuk. Válogatott szakemberekből álló csapat ismeretét, nyitottságát és tapasztalatát használtuk, és velük együttműködve illesztettük illatainkat egy innovatív polimerben. Olyan formátumot alkottunk, hogy a gépkocsi szellőzőnyílásából kiáramló levegő lassan keveregjen a polimer labirintusban, és az illatot finoman, diszkréten és tartós módon - akár 90 napig is - felszabadítja.


Tervezésekor figyelembe vettük mindenekelőtt a használati jellemzőket: a hosszú távú illatkibocsátás, a kárpitozás és a műszerfal biztonsága, valamint a modern autók stílusának megfelelő exkluzív megjelenés.


FRENCH RECIPE
Az összes VINOVE receptet és illatanyagot kizárólag a Grasse-ban található világhírű parfümgyárban hoztuk létre.


ITALIAN DESIGN
A VINOVE autóparfümök esztétikáját Olaszországban tervezték, neves olasz tervezőkkel együttműködve. A burkolat, a biztonságos VINglass, valamint a különleges bevonat képviselik az elegáns olasz designt, és illeszkednek a modern autók stílusához.


WORLD LINEAGE
Az illatpolimer, polimer anyagként használt összetevők Olaszországból, Spanyolországból és az USA-ból származnak. A polimer technológiailag fejlett formáját közösen fejlesztettük ki egy nemzetközi fejlesztőcsapattal.


INNOVATION
Kombináltuk az illatokat egy innovatív polimer belsejében. A polimer optimális alakjának köszönhetően az illat diszkréten, lassan és tartósan szabadul fel több hét alatt, akár 90 napig is.


ITERNATIONAL PRODUCTION
Kombináltuk az illatszer, a tervezés, a technológia és a tudomány területén dolgozó szakértőinek kompetenciáját. Egy helyen gyűjtöttük össze annak érdekében, hogy a német minőségi előírásoknak is megfelelő, világszínvonalú autós parfümöket hozzunk létre.

Funkciók
Csomagolás
kartondoboz
Csomagolás mérete (cm)
23x11,1x4,2
Gyártó
VINOVE